pID: 48
Geregistreerd chiropractor

Chiropractoren hebben de status van hulpverlener in de eerstelijnsgezondheidszorg en hebben een onafhankelijke behandelingsbevoegdheid zoals die van een (tand)arts.

Voor een chiropractische behandeling is een verwijzing van de huisarts niet noodzakelijk.

Chiropractie wordt door alle zorgverzekeraars vergoed in het aanvullende pakket. Hoe hoog deze vergoeding is, verschilt per verzekering. Het eigen risico geldt alleen voor zorg die onder de dekking van de basisverzekering valt. Aanspraak maken op een vergoeding voor chiropractische behandeling bij uw ziektekostenverzekering gaat dus niet ten koste van uw eigen risico.

Chiropractie Bonroy behoort tot de erkende en geregistreerde chiropractoren en voldoet aan alle voorwaarden voor vergoeding.

Het is gebruikelijk (én de afspraak met verzekeringsmaatschappijen) dat de patiënt iedere behandeling afrekent. Dit kan per pin of contant. U krijgt een kwitantie voorzien van de behandeldatum. Deze kunt u (elektronisch of per post) doorsturen naar uw verzekering. Het bedrag waar u recht op heeft wordt op uw bankrekening teruggestort.

Patiënten die in loondienst zijn wordt aangeraden om via personeelszaken te informeren naar een sociaal fonds binnen hun bedrijf. Dit fonds kan een financiele ondersteuning geven voor het bedrag dat niet door de zorgverzekering gedekt wordt.

Tarieven 2019:

eerste afspraak  € 60,-

vervolgafspraak € 50,-

 

Nieuws

7 januari 2019 - Stefan Bonroy
Waar komt de rugpijn vandaan?
  Rugpijn ontstaat niet door incidentele gebeur...   Lees meer


7 januari 2019 - Stefan Bonroy
Wat zijn rugklachten
  Rugklachten zijn een zeer complex fenomeen. ...   Lees meer

Afspraak maken?

afspraakformulier

of

Tel. 085-1302537


Chiropractie Bonroy is lid van Stichting chiropractie NCA