pID: 48

Chiropractoren hebben de status van hulpverlener in de eerstelijnsgezondheidszorg en hebben een onafhankelijke behandelingsbevoegdheid zoals die van een (tand)arts.

Chiropractische behandelingen worden al jarenlang vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering vergoed. Hoe hoog deze vergoeding is, verschilt per verzekering. Wist u dat met name voor rugklachten, chiropractie de meest kosteneffectieve behandelingsmethode is?

Voor een chiropractische behandeling is een verwijzing van de huisarts niet noodzakelijk.

Geen eigen risico chiropractie

Het eigen risico geldt alleen voor zorg die onder de dekking van de basisverzekering valt. Aanspraak maken op een vergoeding voor chiropractische behandeling bij uw ziektekostenverzekering gaat dus niet ten koste van uw eigen risico.  De vergoedingen zijn per maatschappij verschillend, kijkt u op

Overzicht van chiropractische vergoedingen per verzekeraar

Raadpleeg bij twijfel uw polis of neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen u alles vertellen over de chiropractie vergoeding waar u recht op heeft.

Raadpleeg bij twijfel uw polis of neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen u alles vertellen over de chiropractie vergoeding waar u recht op heeft.

Chiropractie Bonroy behoort tot de erkende en geregistreerde chiropractoren en voldoet aan alle voorwaarden voor vergoeding.

Het is gebruikelijk (én de afspraak met verzekeringsmaatschappijen) dat de patiënt iedere behandeling afrekent. Dit kan per pin of contant. U krijgt een kwitantie voorzien van de behandeldatum. Deze kunt u (elektronisch of per post) doorsturen naar uw verzekering. Het bedrag waar u recht op heeft wordt op uw bankrekening teruggestort.

Patiënten die in loondienst zijn wordt aangeraden om via personeelszaken te informeren naar een sociaal fonds binnen hun bedrijf. Dit fonds kan een financiele ondersteuning geven voor het bedrag dat niet door de zorgverzekering gedekt wordt.

Tarieven 2021:

eerste afspraak   € 55,-

vervolgafspraak  € 55,-

Met ingang van  1 augustus 2021 vervalt het verschil tussen eerste- en vervolgafspraken. 

Het tarief voor elke afspraak bedraagt dan €55,-

 

 

Logo's samen.jpg

 

 

Nieuws

21 oktober 2021 - Stefan Bonroy

Nek-, Schouder-, Armpijn Nekklachten komen veel voor en kunnen v...   Lees meer


14 oktober 2021 - Stefan Bonroy

Hoofdpijn Hoofdpijn is slechts een symptoom dat uw lichaam uitzen...   Lees meer

Afspraak maken?

-Afspraakformulier

of

-085-1302537

Chiropractie Bonroy is lid van