pID: 48

Chiropractoren hebben de status van hulpverlener in de eerstelijnsgezondheidszorg en hebben een onafhankelijke behandelingsbevoegdheid zoals die van een (tand)arts.

Chiropractische behandelingen worden al jarenlang vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering vergoed. Hoe hoog deze vergoeding is, verschilt per verzekering. Wist u dat met name voor rugklachten, chiropractie de meest kosteneffectieve behandelingsmethode is?

Voor een chiropractische behandeling is een verwijzing van de huisarts niet noodzakelijk.

Geen eigen risico chiropractie

Het eigen risico geldt alleen voor zorg die onder de dekking van de basisverzekering valt. Aanspraak maken op een vergoeding voor chiropractische behandeling bij uw ziektekostenverzekering gaat dus niet ten koste van uw eigen risico.  De vergoedingen zijn per maatschappij verschillend, kijkt u op Chiropractor vergoeding voor het jaar 2020

Raadpleeg bij twijfel uw polis of neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen u alles vertellen over de chiropractie vergoeding waar u recht op heeft.

Chiropractie Bonroy behoort tot de erkende en geregistreerde chiropractoren en voldoet aan alle voorwaarden voor vergoeding.

Het is gebruikelijk (én de afspraak met verzekeringsmaatschappijen) dat de patiënt iedere behandeling afrekent. Dit kan per pin of contant. U krijgt een kwitantie voorzien van de behandeldatum. Deze kunt u (elektronisch of per post) doorsturen naar uw verzekering. Het bedrag waar u recht op heeft wordt op uw bankrekening teruggestort.

Patiënten die in loondienst zijn wordt aangeraden om via personeelszaken te informeren naar een sociaal fonds binnen hun bedrijf. Dit fonds kan een financiele ondersteuning geven voor het bedrag dat niet door de zorgverzekering gedekt wordt.

Tarieven 2020:

eerste afspraak  € 60,-

vervolgafspraak € 50,-

Logo's samen.jpg

 

 

Nieuws

13 mei 2021 - Stefan Bonroy
Klachten
  Soms is een blokkade niet pijnlijk. Dit is te vergelijken ...   Lees meer


6 mei 2021 - Stefan Bonroy

Chiropractie is een complementaire (aanvullende) geneeswijze gericht op...   Lees meer

Afspraak maken?

-Afspraakformulier

of

-085-1302537

Chiropractie Bonroy is lid van