pID: 1134

 

Soms is een blokkade niet pijnlijk. Dit is te vergelijken met een versmalling van twee naar een strook op de snelweg. Het verkeer gaat trager rijden om in te voegen. Met twee stroken open gaat het allemaal vlotter. De chiropractor zoekt ook de plaats van zo een ‘wegversmalling’ op en met een ‘duwtje in de goede richting’ wordt de tweede baan weer geopend. Dan merkt u dat u soepeler beweegt en meer kracht hebt.

De chiropractie gaat uit van het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen, vooropgesteld dat het zenuwstelsel optimaal functioneert.

De chiropractor gebruikt specifieke druktechnieken (correcties) op het bewegingsapparaat (wervelkolom, gewrichten, armen, benen en spieren) om het zenuwstelsel te beïnvloeden en zo pijn en beperking te verminderen. Dit wordt meestal met de hand of met een instrument gedaan op een speciaal verstelbare behandelbank. Bij een aantal van deze technieken kunt u een ‘krak’ geluid horen of voelen. Dit zijn geen botten of banden die over elkaar schuren maar gas dat vrijkomt door een drukverlaging in het gewricht.

Nieuws

4 juni 2021 - Stefan Bonroy
Hoe problemen ontstaan
Lichamelijke problemen ontstaan snel of langzaam. Door zwaa...   Lees meer


27 mei 2021 - Stefan Bonroy

Herstel Ons lichaam heeft het vermogen om zichzelf te genezen, en door ee...   Lees meer

Afspraak maken?

-Afspraakformulier

of

-085-1302537

Chiropractie Bonroy is lid van