pID: 75

Correctie

De chiropractor helpt u om weer te herstellen van de klacht door het lichaam uit de ‘verstoringsstand’ te halen. We kunnen ook zeggen dat de chiropractor de verstoring uit het lichaam haalt. Maar dat is niet helemaal juist. Daarmee doet u uzelf te kort. Precies gezegd is het de chiropractor die op bepaalde plaatsen de energie aan u geeft (met de correcties) en die energie gebruikt u om weer te herstellen.

De correcties die de chiropractor op de wervelkolom en het lichaam geeft zijn om de zenuwtoevoer en de zenuwafvoer van het gebied van de verstoring aan te passen. Als u uw hoofd of elleboog gestoten heeft en erover wrijft om pijn en zwelling te verminderen doet u hetzelfde. De pijnprikkel wordt onderbroken en de eerste stap naar genezing wordt hiermee gezet.

Herstel

Ons lichaam heeft het vermogen om zichzelf te genezen, en door een klein zetje in de goede richting wordt het zenuwstelsel aangespoord tot herstel. Omdat elk mens uniek is en iedereen net weer anders reageert, is van te voren niet precies te zeggen hoe snel dit herstel zal gaan. Waarom duurt bij de ene mens een verkoudheid 3 weken van ellende, en geeft dit bij een ander slechts een of twee daagjes licht ongemak?

Nieuws

4 december 2022 - Stefan Bonroy
Vergoedingen
Chiropractische behandeling wordt al jarenlang vanuit het aanvullend p...   Lees meer


9 mei 2022 - Stefan Bonroy
Chiropractische behandeling
Een chiropractische behandeling omvat het corrigeren, manipuleren en m...   Lees meer

Afspraak maken?

-Afspraakformulier

of

-085-1302537

Chiropractie Bonroy is lid van